Sensomotorische Integratie

Leveranciers van speelgoed en ander SI materiaal Mocht u speelgoed of ander materiaal verkopen, dat geschikt is voor kinderen of volwassenen met sensomotorische integratie problemen, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden op deze pagina worden vermeld. Informatie 


Leveranciers van SI materialen: 
Toys42Hands  

Webshop voor speciaal speelgoed om een kind te stimuleren: grove motoriek, zintuigen, creatief, tangles, fijne motoriek en zelfstandigheid. Ze leveren onder andere kinetisch zand, serie het kleine spel, snoezellamp, geurspelletjes, ballen met geluid en wiebelkussens.

050-5893727
www.toys42hands.nl
info@toys42hands.nlEelke Verschuur 


Een unieke webwinkel voor Nederland en BelgiŽ met veel expertise op het gebied van ondersteunde communicatievraagstukken, gebruik van symbolen en communicatiehulpmiddelen.
De specialiteiten zijn: passend onderwijs, ondersteunde communicatie en materialen ten behoeve van sensorische integratie.

030-2844844
www.eelkeverschuur.nl
info@eelkeverschuur.nl

Webshop Educadora 


Webshop Educadora verkoopt zintuiglijke produkten en hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan friemelmateriaal (tangles, bendeez buigstaafjes, aromatheraputty), gehoorbescherming, kauwsieraden en vibrerende kussens. Educadora webshop is distributeur van de merken Chewigem (kauwprodukten) en Senseez (trilkussens). 

06 50400286
www.educadora-webshop.nl
 


tenZie webwinkel 


Webwinkel tenZie richt zich op ouders van een kind met een beperkig. Hun zintuig prikkelende (spel-)materialen helpen hen om op een creatieve manier contact te maken met hun kind. Zowel op de leuke als op de spannende momenten zodat ze samen liefdevol en veilig kunnen spelen. 

info@intenzie.nl
www.tenzie.nl


Van Ee Buitenspeelgoed 


Speelgoedzaak met voornamelijk buitenspeelgoed. O.a. speeltoestellen, trampolines, skelters en voetbaltafels.

Van Ee ontwikkelt de zware kwaliteit Modernplay schommel die geschikt is voor het ophangen van therapieschommels.


Bezoekadres met showroom:

De Standerd 6
3774SC Kootwijkerbroek
(0342) 44 34 37
 

info@vaneebuitenspeelgoed.nl
www.vaneebuitenspeelgoed.nl

De Beweegliedjes De beweegliedjes is een muziek-werkwijze voor kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsleeftijd vanaf 6 maanden tot 4 jaar.
De 'liedjes' zijn te gebruiken als muziekactivitet in de kring en individueel tijdens een dagelijkse situatie of behandelng. De beweegliedjes  kun je samen zingen en tegelijk met de verschillende zintuigen ervaren waar het liedje over gaat. 

Jitske Draijer

info@debeweegliedjes.nl
www.debeweegliedjes.nl


Happy Senso


Happy Senso is een gel met multisensorische eigenschappen. Het is heel  geschikt voor sensorische stimulering. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is te horen, te voelen, te ruiken en te zien. Het heeft  een verkoelend effect op de huid. Daarbij is het leuk om te gebruiken. Happy Senso is van hoge kwaliteit, hypoallergeen en dermatologisch getest. 

www.facebook.com/HappySenso/
www.happysenso.nl


SAM sensory & more


Kleding voor prikkelgevoelige kinderen en volwassenen.                                                                                                                           SAM combineert welbevinden en mode tot een label dat er goed uitziet en nog beter aanvoelt. Zowel kinderen, tieners, (jong)vowassenen en ouderen vinden rust in onze no-stress collectie.

 tel:+32 470464132

www.samsoryclothing.com

hello@samsensoryclothing.com
Els Rengenhart © 2012-2023 Privacybeleid